Майстер-клас приготування страв з осіннього меню від бренд-шефа компанії Арт-Кейтеринг Андрія Старицького для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова

01.11.2023 в МЦ ПТО ХМД м. Львова був проведений майстер-клас приготування страв з осіннього меню бренд-шефом компанії Арт-Кейтеринг Андрієм Старицьким спеціально для студентів центру.

Під час майстер-класу студенти мали можливість навчитися готувати сезонні страви з осіннього меню, які є популярними серед замовників компанії Арт-Кейтеринг. Бренд-шеф розповів про особливості використання осінніх продуктів, їх комбінування та приготування.

Студенти ознайомились з рецептами та технологіями приготування страв, а також отримали практичний досвід виконання кулінарних прийомів. Під керівництвом бренд-шефа вони самостійно приготували страви з осіннього меню:

  1. салат з печеного гарбуза та курячим філе з апельсином;
  2. філе міньйон з броколі з білими грибами з соусом демі глас.

Майстер-клас був проведений у форматі демонстрації та практики. Студенти могли спостерігати за кожним кроком приготування страв, а також брали участь у практичних завданнях шеф-кухаря. Бренд-шеф надав всю необхідну інформацію та відповів на питання студентів та майстрів виробничого навчання.

Майстер-клас відбувся на базі навчальної лабораторії кухарського профілю МЦ ПТО ХМД м. Львова для групи 115-116. Підготовку до майстер-класу а також брали активну участь майстри виробничого навчання:

  • Івасенко Р.І.
  • Соляр О.Д.

Запрошуємо всіх студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова рати участь у наших захадах, адже це завжди так захоплююче – отримати нові знання та навички в галузі кулінарного мистецтва.

Щиро вдячні бренд-шефу Андрію Старицькому та керівництву компанії Арт-Кейтеринг за співпрацю. Маємо надію на подальші плідні спільні кроки колаборації, які неодмінно приведуть вашу компанію до успіху, а наших студентів до кар’єрного росту в сфері гостинності.

Вступ 2025

Коледж здійснює прийом осіб , місцем проживання яких є тимчасово окупована територія, територія населених пунктів на лінії зіткнення в частині проходження річного оцінювання та державної підсумкової атестації, отримання документа державного зразка про базову середню освіту або повну загальну середню освіту (якщо особа не отримала документ про освіту відповідно до законодавства), визначаються відповідно до Порядку прийому […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-19-021498-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю робіт «Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-05-011404-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для НПЦ кухарського профілю. Зокрема, існує необхідність в даному […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x