“Сила в нашому єднанні” – Благочинний ярмарок кулінарних виробів та смаколиків в МЦ ПТО ХМД м. Львова 20 жовтня

“Сила в нашому єднанні” – Благочинний ярмарок кулінарних виробів та смаколиків. Захід приурочений до дня кухаря.

Дата: 20 жовтня

О котрій: 12:00

Локація: Міжрегіональний Центр Професійно-Технічної Освіти Художнього Моделювання і Дизайну (МЦ ПТО ХМД), м. Львів


Про ярмарок

“Сила в нашому єднанні” – це особливий благочинний ярмарок, який об’єднує спільноту Міжрегіонального Центру Професійно-Технічної Освіти Художнього Моделювання і Дизайну (МЦ ПТО ХМД) в меті збору коштів для створення меморіальної дошки на честь викладача Ярослава Улічного, який загинув на передовій.

Захисник Своєї Батьківщини

Ярослав Улічний був не лише видатним викладачем, але й справжнім героєм. Він віддав своє життя в боротьбі за незалежність та безпеку України, за що оточення вшановує його пам’ять та вдячність. Його невтомна робота та любов до своєї професії залишили несхідний слід у серцях студентів та колег.

Мета Ярмарку

Головною метою “Сила в нашому єднанні” є збір коштів для створення меморіальної дошки, яка буде встановлена в МЦ ПТО ХМД на вічну пам’ять про викладача та героя Ярослава Улічного. Ця дошка стане символом вдячності та пам’яті і нагадуватиме про важливість об’єднання та підтримки важливих справ.

Програма Ярмарку

Ярмарок обіцяє бути неймовірно смачним та різноманітним:

  1. Кулінарні шедеври: Учасники зможуть скуштувати різноманітні страви та смаколики від талановитих кухарів та студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова. Ви зможете насолодитися солодощами іншими виробами під час заходу.
  2. Благодійна складова: Гості матимуть можливість взяти участь у ярмарку, придбавши страви та вироби створені студентами.

“Сила в нашому єднанні” – це нагадування про важливість об’єднання та підтримки в складних моментах. Цей благочинний ярмарок наголошує, що разом ми здатні зробити надзвичайні речі, включаючи створення меморіальної дошки на честь справжнього героя та викладача Ярослава Улічного.

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Сучасний освітній простір створили в синергії з Львівською обласною військовою адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою, Громадською організацією «Освітньо-виробничий кластер» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Українив межах проєкту «USAID надає підтримку грантам для організацій підтримки бізнесу». Метою проєкту є забезпечення підтримки малого та середнього бізнесу у підвищенні кваліфікацій та перепідготовці наявних працівників і […]

14.03.2024 р. у нашому закладі відбувся День відкритих дверей!!! Багато учнів 8-9-х класів відвідали майстеркласи, тренінги та заходи, що були організовані нашими творчими викладачами. Запрошуємо наших майбутніх абітурієнтів приєднуватися до нас.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x