Майстер-клас приготування страв з осіннього меню від бренд-шефа компанії Арт-Кейтеринг Андрія Старицького для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова

01.11.2023 в МЦ ПТО ХМД м. Львова був проведений майстер-клас приготування страв з осіннього меню бренд-шефом компанії Арт-Кейтеринг Андрієм Старицьким спеціально для студентів центру.

Під час майстер-класу студенти мали можливість навчитися готувати сезонні страви з осіннього меню, які є популярними серед замовників компанії Арт-Кейтеринг. Бренд-шеф розповів про особливості використання осінніх продуктів, їх комбінування та приготування.

Студенти ознайомились з рецептами та технологіями приготування страв, а також отримали практичний досвід виконання кулінарних прийомів. Під керівництвом бренд-шефа вони самостійно приготували страви з осіннього меню:

  1. салат з печеного гарбуза та курячим філе з апельсином;
  2. філе міньйон з броколі з білими грибами з соусом демі глас.

Майстер-клас був проведений у форматі демонстрації та практики. Студенти могли спостерігати за кожним кроком приготування страв, а також брали участь у практичних завданнях шеф-кухаря. Бренд-шеф надав всю необхідну інформацію та відповів на питання студентів та майстрів виробничого навчання.

Майстер-клас відбувся на базі навчальної лабораторії кухарського профілю МЦ ПТО ХМД м. Львова для групи 115-116. Підготовку до майстер-класу а також брали активну участь майстри виробничого навчання:

  • Івасенко Р.І.
  • Соляр О.Д.

Запрошуємо всіх студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова рати участь у наших захадах, адже це завжди так захоплююче – отримати нові знання та навички в галузі кулінарного мистецтва.

Щиро вдячні бренд-шефу Андрію Старицькому та керівництву компанії Арт-Кейтеринг за співпрацю. Маємо надію на подальші плідні спільні кроки колаборації, які неодмінно приведуть вашу компанію до успіху, а наших студентів до кар’єрного росту в сфері гостинності.

Професія кравця найбільш затребувана у Львівській області! Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії «Кравець. Закрійник» Термін навчання: на базі 9 класу — 3 роки 10 місяців на базі 11 класу — 1 рік 10 місяців Навчання відбувається у кабінетах та лабораторіях, укомлектованих сучасним обладнанням Заповни заяву онлайн і […]

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту. Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій: Кравець. Закрійник Кухар. Кондитер Перукар (перукар-модельєр) Термін навчання – 1 рік і 10 місяців Переваги: Вступ без НМТ Стипендія від 1250 грн Надається гуртожиток Заповни заяву онлайн і […]

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x