Майстер-клас приготування риби до Всесвітнього Дня Моря в МЦ ПТО ХМД м. Львова

Кораблі, які затонули під час Другої світової війни, досі впливають на моря та океани. Минуло вже майже 80 років, а вони і дотепер становлять загрозу морським екосистемам, забруднюючи довкілля. Військові дії в акваторії Чорного і Азовського морів впливають на моря опосередковано і напряму. Якщо говорити про прямий вплив, то загрозу несе навіть саме пересування великої кількості військових кораблів в північно-західній частині Чорного моря. Зокрема, вони загрожують морським ссавцям через використання російськими військовими кораблями гідролокаторів. Також пряме забруднення морського середовища відбувається від вибухів, у тому числі підводних, і від ракет, які запускають кораблі та підводні човни. Ці ракети містять важкі метали в оболонці, наприклад, свинець. Забруднення також може відбуватися через потрапляння у морське середовище продуктів горіння ракетного палива і хімічних сполук, які воно містить. В Україні зараз порушили кримінальне провадження за фактом масової загибелі (екоциду) дельфінів у Чорному морі внаслідок збройної агресії росії проти України. 

28 вересня об 11:00 в рамках Всесвітнього Дня Моря в Міжрегіональному Центрі Професійно-Технічної Освіти ХМД м. Львова буде проведено майстер-клас з приготування страв з риби та морепродуктів. Колектив та студенти МЦ ПТО ХМД м. Львова хочуть привернути увагу до важливих проблем в українських морях, які пов’язані із незаконним виловом риби та її реалізації а також із повномасштабним російським вторгненням, яке загрожує вимиранню великої кількості різних видів риби в українських морях, яке вплине і на глобальну продовольчу безпеку.

Майстер-клас проведе Вероніка Бобик – Шеф-кухар Lvivent, Garden Prostir, бренд-амбасадор компанії SPROFF, де продають найкращу техніку та інвентар для професійних кухонь, працює в дані сфері з 15-ти років. Шеф-кухарем стала в 20 років.

Участь в майстер-класі візьмуть майстри виробничого навчання та студенти закладу навчання.

Професія кравця найбільш затребувана у Львівській області! Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії «Кравець. Закрійник» Термін навчання: на базі 9 класу — 3 роки 10 місяців на базі 11 класу — 1 рік 10 місяців Навчання відбувається у кабінетах та лабораторіях, укомлектованих сучасним обладнанням Заповни заяву онлайн і […]

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту. Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій: Кравець. Закрійник Кухар. Кондитер Перукар (перукар-модельєр) Термін навчання – 1 рік і 10 місяців Переваги: Вступ без НМТ Стипендія від 1250 грн Надається гуртожиток Заповни заяву онлайн і […]

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x