ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі».

Українська наукова спільнота знову стала свідком значної події в галузі науки та освіти, 2 листопада 2023 року відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі». Захід став місцем зустрічі провідних вчених, фахівців, студентів, аспірантів, які обговорювали найактуальніші питання розвитку галузей, що стоять в центрі уваги нашого суспільства. Завідувач навчально-виробничих майстерень кухарського профілю в МЦ ПТО ХМД м. Львова, доктор філософії з культурології Шевелюк Михайло долучився до заходу подавши тези для публікації на тему: “Роль приватних навчальних закладів в сфері професійно-технічної освіти готельно-ресторанного напрямку у Львівській області”. Таким чином, Михайло висвітлив проблематику державних та приватних навчальних закладів в сфері гостинності на Львівщині, переваги та недоліки державних і приватних навчальних закладів професійно-технічної освіти, наголосивши на потребі інтегрувати ринкові потреби та запити в сфері готельно-ресторанного бізнесу в державні освітні установи, задовольнивши потребу в кваліфікованих найманих працівниках для готелів, ресторанів.

Початок конференції було відкрито головою організаційного комітету, Валерієм Михайловичем Михайловим. У своєму привітанні він наголосив на важливості розгляду питань, що стосуються агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі в сучасних умовах. Далі слово взяв в.о. ректора Державного біотехнологічного університету (ДБТУ) – Андрій Ігорович Кудряшов, який звернув увагу на важливість наукових подій і цитував президента країни, підкреслюючи роль науки в сучасному світі.

До привітальних слів приєдналася декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митою діяльністю ДБТУ – Наталія Михайлівна Пенкіна, яка підкреслила важливість конференції та особливості роботи кожної з секцій.

Заходу надали свою підтримку партнери ДБТУ – Краківський економічний університет (Польща), Завідувач кафедри маркетингу, д.е.н., професор, Ян В. Віктор приєднався до привітань та передав найкращі побажання учасникам конференції.

На пленарному засіданні конференції було представлено 11 актуальних доповідей, які є важливими для наукової спільноти та суспільства в цілому.

Доповіді включали важливі питання, такі як співпраця бізнесу та закладів вищої освіти для відновлення економіки України, сталий розвиток туризму в умовах європейських інтеграційних процесів, управління системами професійної освіти в Європі, Великій Британії та Україні, визначення ринкової вартості крафтових харчових продуктів, стратегічний вплив інтернет-маркетингу на бізнес, розвиток маркетингу можливостей, формування попиту на готельно-ресторанні послуги та багато інших важливих питань.

Обґрунтування предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-19-021498-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю робіт «Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-05-011404-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для НПЦ кухарського профілю. Зокрема, існує необхідність в даному […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-04-015653-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x