Майстри виробничого навчання провели майстер-клас “Приготування піци пепероні” для школярів та студентів навчального закладу

21 вересня о 12:00 в Міжрегіональному Центрі Професійно-Технічної Освіти Художнього Моделювання та Дизайну м. Львова майстри виробничого навчання кухарського профілю разом із запрошеним гостем Дмитром Новаковим провели майстер-клас приготування піци “Пепероні” на базі навчальної лабораторії .

20 вересня проводиться Національний день піци з пепероні в США. Ці вересневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.

До участі долучився запрошений гість бренд шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков. Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова щиро вдячна пану Дмитру за те, що знайшов час та прийшов поспілкуватись, а головне надихнув дітей 8-го класу навчання займатись кулінарією в майбутньому. Сподіваємось, що після 9-го чи 11-го класу ці діти вже як абітурієнти долучаться до навчально-практичного навчання в нашому навчальному закладі.

Професія кравця найбільш затребувана у Львівській області! Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії «Кравець. Закрійник» Термін навчання: на базі 9 класу — 3 роки 10 місяців на базі 11 класу — 1 рік 10 місяців Навчання відбувається у кабінетах та лабораторіях, укомлектованих сучасним обладнанням Заповни заяву онлайн і […]

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту. Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій: Кравець. Закрійник Кухар. Кондитер Перукар (перукар-модельєр) Термін навчання – 1 рік і 10 місяців Переваги: Вступ без НМТ Стипендія від 1250 грн Надається гуртожиток Заповни заяву онлайн і […]

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x