Майстер-клас приготування бургерів з учнями 8 класу з Ліцею №75 ім. Лесі Українки в МЦ ПТО ХМД м. Львова

На практичних заняттях в МЦ ПТО ХМД м. Львова було проведено цікавий майстер-клас з приготування бургерів разом з учнями 8 класу з Ліцею №75 ім. Лесі Українки м. Львова. Учні з захопленням взялися за роботу, ділилися ідеями та спільно створювали свої унікальні бургери. Кожен учень мав можливість вибрати свої улюблені інгредієнти та почувати себе справжнім кухарем. Під час майстер-класу діти навчилися правильно готувати м’ясо, нарізати овочі, формувати та прикрашати бургери. Вони також дізналися про різноманітні соуси та спеції, які можна використовувати для покращення смаку бургерів. Після закінчення майстер-класу учні з задоволенням спробували свої творіння. Вони були приємно здивовані, наскільки смачними вийшли їхні бургери. Кожен учень збагатив свої кулінарні навички. Цей майстер-клас став чудовою можливістю для учнів не тільки вивчити нові рецепти та навички готування, але й провести час з однокласниками та педагогами в дружній та творчій атмосфері МЦ ПТО ХМД м. Львова.

Майстер-клас провели майстри виробничого навчання: Зубар Л.М. та Соляр Л.Д. та викладач Війтишин З.М.

Запрошуємо майбутніх студентів на навчання в наш навчальний заклад!

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x