Майстер-клас “Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024” від бренд-амбасадора Monin Україна, Тетяни Козик.

13 жовтня Майстер виробничого навчання Кривошия Орест Ярославович та завідувач навчальних лабораторій Михайло Шевелюк взяли участь в майстер-класі “Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024” від бренд-амбасадора Monin Україна, Тетяни Козик. В програмі майстер-класу:

  • нові смаки та зимові тренди;
  • гарячі лимонади та киселі;
  • зігріваючи кавові молочні та не молочні напої;
  • алкогольні та безалкогольні глінтвейні;
  • пунші та коктейлі.

Зустріч відбулася в 11.00 м. Львів, в Ресторані “Bruno” вул. Л. Українки, 29

Probar є офіційним і єдиним постачальником французької торгової марки MONIN в Україні.

Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова дуже вдячна організаторам за майстер-клас, відкриття нових смаків, повернення до давно забутих старих, але, які зараз набувають популярності. Обов`язково ділитимемося новими знаннями зі студентами МЦ ПТО ХМД м. Львова.

Обґрунтування предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-19-021498-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю робіт «Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-05-011404-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для НПЦ кухарського профілю. Зокрема, існує необхідність в даному […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-04-015653-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x