Майстер-клас “Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024” від бренд-амбасадора Monin Україна, Тетяни Козик.

13 жовтня Майстер виробничого навчання Кривошия Орест Ярославович та завідувач навчальних лабораторій Михайло Шевелюк взяли участь в майстер-класі “Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024” від бренд-амбасадора Monin Україна, Тетяни Козик. В програмі майстер-класу:

  • нові смаки та зимові тренди;
  • гарячі лимонади та киселі;
  • зігріваючи кавові молочні та не молочні напої;
  • алкогольні та безалкогольні глінтвейні;
  • пунші та коктейлі.

Зустріч відбулася в 11.00 м. Львів, в Ресторані “Bruno” вул. Л. Українки, 29

Probar є офіційним і єдиним постачальником французької торгової марки MONIN в Україні.

Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова дуже вдячна організаторам за майстер-клас, відкриття нових смаків, повернення до давно забутих старих, але, які зараз набувають популярності. Обов`язково ділитимемося новими знаннями зі студентами МЦ ПТО ХМД м. Львова.

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x