Майстер-клас коктейлів від тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова

У сучасному світі, де культура вживання алкогольних напоїв є не тільки розвагою, але й мистецтвом, професійні бармени мають величезну відповідальність перед своїми гостями. Вони повинні знати, як правильно приготувати коктейль, як вибрати ідеальну складову для нього та як зробити так, щоб кожен гість почував себе особливим.

Тому команда МЦ ПТО ХМД м. Львова запросила на майстер-клас коктейлів тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая. Юрій має багаторічний досвід у роботі з клієнтами та знає, як зробити так, щоб кожен гість почував себе особливим. Він є експертом у питаннях коктейльної культури і вміє ділитися своїми знаннями з барменами.

Майстер-клас розпочався з вступної презентації, де Юрій розповів про історію декількох коктейлів. Він також розкрив секрети правильного вибору складових для коктейлю та розказав про основні види алкоголю, які використовуються у барній справі.

Після презентації студенти мали можливість побачити на власні очі, як Юрій готує свої найулюбленіші коктейлі. Він детально пояснив кожен етап приготування та розказав про те, як правильно сервірувати напій.

Після демонстрації коктейлів студенти мали можливість самостійно спробувати свої сили у приготуванні коктейлів. Юрій надав їм необхідну підтримку та поради.

Майстер-клас коктейлів від тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая – це чудова нагода для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова поглибити свої знання про коктейльну культуру та навчитися правильно приготувати коктейлі.

Щиро вдячні за візит і дуже прагнемо таких зустрічей на постійній основі!

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Сучасний освітній простір створили в синергії з Львівською обласною військовою адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою, Громадською організацією «Освітньо-виробничий кластер» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Українив межах проєкту «USAID надає підтримку грантам для організацій підтримки бізнесу». Метою проєкту є забезпечення підтримки малого та середнього бізнесу у підвищенні кваліфікацій та перепідготовці наявних працівників і […]

14.03.2024 р. у нашому закладі відбувся День відкритих дверей!!! Багато учнів 8-9-х класів відвідали майстеркласи, тренінги та заходи, що були організовані нашими творчими викладачами. Запрошуємо наших майбутніх абітурієнтів приєднуватися до нас.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x