Майстер-клас коктейлів від тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова

У сучасному світі, де культура вживання алкогольних напоїв є не тільки розвагою, але й мистецтвом, професійні бармени мають величезну відповідальність перед своїми гостями. Вони повинні знати, як правильно приготувати коктейль, як вибрати ідеальну складову для нього та як зробити так, щоб кожен гість почував себе особливим.

Тому команда МЦ ПТО ХМД м. Львова запросила на майстер-клас коктейлів тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая. Юрій має багаторічний досвід у роботі з клієнтами та знає, як зробити так, щоб кожен гість почував себе особливим. Він є експертом у питаннях коктейльної культури і вміє ділитися своїми знаннями з барменами.

Майстер-клас розпочався з вступної презентації, де Юрій розповів про історію декількох коктейлів. Він також розкрив секрети правильного вибору складових для коктейлю та розказав про основні види алкоголю, які використовуються у барній справі.

Після презентації студенти мали можливість побачити на власні очі, як Юрій готує свої найулюбленіші коктейлі. Він детально пояснив кожен етап приготування та розказав про те, як правильно сервірувати напій.

Після демонстрації коктейлів студенти мали можливість самостійно спробувати свої сили у приготуванні коктейлів. Юрій надав їм необхідну підтримку та поради.

Майстер-клас коктейлів від тренера Школи барменів «Horeca School» Юрія Загдая – це чудова нагода для студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова поглибити свої знання про коктейльну культуру та навчитися правильно приготувати коктейлі.

Щиро вдячні за візит і дуже прагнемо таких зустрічей на постійній основі!

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x