Екзамен для здобуття 4-го розряду бармена в МЦ ПТО ХМД м. Львова

В МЦ ПТО ХМД м. Львова відбувся екзамен для студентів групи 407-408 для здобуття 4-го розряду бармена на базі ресторану-пивоварні “Гульвіса”, за що ми дуже вдячні керівництву закладу.

Керівництво закладу, члени екзаменаційної комісії на чолі з директоркою Оверко Н.Я. раді повідомити про успішне проведення екзамену для студентів групи 407-408 для здобуття 4-го розряду бармена в Міжрегіональному Центрі Професійно-Технічної Освіти Художнього Моделювання і Дизайну м. Львова.

База для проведення екзамену у ресторані-пивоварні “Гульвіса” свідчить про високий стандарт навчання та практичного досвіду, який студенти отримують у нашому навчальному закладі. Керівництву ресторану “Гульвіса” велика подяка за створення таких можливостей для студентів, де вони можуть застосовувати свої знання на практиці.

Це важливий крок у професійному розвитку студентів і допомагає підготувати їх до майбутньої кар’єри у галузі гастрономії та ресторанного бізнесу. Бажаємо всім студентам успіхів у подальшому навчанні та вдячність майстрам виробничого навчання та викладачам за цей цінний досвід.

На практиці відвідування ресторану-пивоварні “Гульвіса” для проведення екзамену, студенти мали можливість проявити свої навички та знання в реальних умовах робочого середовища. Це не лише важливо для їхнього навчання, але і для розвитку професійних навичок та підготовки до майбутньої кар’єри.

Екзаменаційна комісія:

  • Оверко Н.Я.
  • Криворука Л.П.
  • Війтишин З.М.
  • Шилкова Л.В.
  • Кривошия О.Я.

Переваги такої практики включають:

  1. Практичний Досвід: Студенти мають можливість застосовувати свої теоретичні знання на практиці, що робить навчання більш ефективним та запам’ятовуваним.
  2. Навчання В Реальних Умовах: Ресторан-пивоварня “Гульвіса” створює атмосферу, дуже близьку до робочого середовища в гастрономічній галузі. Це допомагає студентам адаптуватися до робочих вимог та реалій.
  3. Розвиток Навичок: Студенти можуть поліпшити свої навички у готуванні коктейлів, обслуговуванні гостей та керуванні рестораном. Вони навчаються робити рішення в реальному часі та працювати в команді.
  4. Підготовка до Кар’єри: Цей досвід створює підґрунтя для майбутньої кар’єри у сфері ресторанного бізнесу.

МЦ ПТО ХМД м. Львова створює такі можливості для студентів, які будуть необхідними в їхньому професійному розвитку. Ми надіємося, що подібні практичні досвіди будуть і надалі важливою частиною навчального процесу та допоможуть нашим студентам стати успішними професіоналами у своїй галузі.

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Сучасний освітній простір створили в синергії з Львівською обласною військовою адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою, Громадською організацією «Освітньо-виробничий кластер» за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка Українив межах проєкту «USAID надає підтримку грантам для організацій підтримки бізнесу». Метою проєкту є забезпечення підтримки малого та середнього бізнесу у підвищенні кваліфікацій та перепідготовці наявних працівників і […]

14.03.2024 р. у нашому закладі відбувся День відкритих дверей!!! Багато учнів 8-9-х класів відвідали майстеркласи, тренінги та заходи, що були організовані нашими творчими викладачами. Запрошуємо наших майбутніх абітурієнтів приєднуватися до нас.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x