ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі».

Українська наукова спільнота знову стала свідком значної події в галузі науки та освіти, 2 листопада 2023 року відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі». Захід став місцем зустрічі провідних вчених, фахівців, студентів, аспірантів, які обговорювали найактуальніші питання розвитку галузей, що стоять в центрі уваги нашого суспільства. Завідувач навчально-виробничих майстерень кухарського профілю в МЦ ПТО ХМД м. Львова, доктор філософії з культурології Шевелюк Михайло долучився до заходу подавши тези для публікації на тему: “Роль приватних навчальних закладів в сфері професійно-технічної освіти готельно-ресторанного напрямку у Львівській області”. Таким чином, Михайло висвітлив проблематику державних та приватних навчальних закладів в сфері гостинності на Львівщині, переваги та недоліки державних і приватних навчальних закладів професійно-технічної освіти, наголосивши на потребі інтегрувати ринкові потреби та запити в сфері готельно-ресторанного бізнесу в державні освітні установи, задовольнивши потребу в кваліфікованих найманих працівниках для готелів, ресторанів.

Початок конференції було відкрито головою організаційного комітету, Валерієм Михайловичем Михайловим. У своєму привітанні він наголосив на важливості розгляду питань, що стосуються агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі в сучасних умовах. Далі слово взяв в.о. ректора Державного біотехнологічного університету (ДБТУ) – Андрій Ігорович Кудряшов, який звернув увагу на важливість наукових подій і цитував президента країни, підкреслюючи роль науки в сучасному світі.

До привітальних слів приєдналася декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митою діяльністю ДБТУ – Наталія Михайлівна Пенкіна, яка підкреслила важливість конференції та особливості роботи кожної з секцій.

Заходу надали свою підтримку партнери ДБТУ – Краківський економічний університет (Польща), Завідувач кафедри маркетингу, д.е.н., професор, Ян В. Віктор приєднався до привітань та передав найкращі побажання учасникам конференції.

На пленарному засіданні конференції було представлено 11 актуальних доповідей, які є важливими для наукової спільноти та суспільства в цілому.

Доповіді включали важливі питання, такі як співпраця бізнесу та закладів вищої освіти для відновлення економіки України, сталий розвиток туризму в умовах європейських інтеграційних процесів, управління системами професійної освіти в Європі, Великій Британії та Україні, визначення ринкової вартості крафтових харчових продуктів, стратегічний вплив інтернет-маркетингу на бізнес, розвиток маркетингу можливостей, формування попиту на готельно-ресторанні послуги та багато інших важливих питань.

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x