Нова професія за 4 тижні

?Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні

☝️У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості.

?Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру?

?Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні?

?Про перекваліфікацію та короткотермінове навчання ВПО.

Говоримо із Наталією Оверко, директоркою Львівського професійного коледжу моделювання і ресторанної справи та

Наталією Рибак заступницею директора Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Львівській області

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x