Незабутній тиждень кухарського профілю!

Друзі, ми щиро вдячні всім, хто завітав на нашу виставку-ярмарок у Львівському професійному коледжі моделювання і ресторанної справи! ?

Цей тиждень був сповнений натхнення, смаків та нових знайомств. Ми раді, що ви змогли:

✨Оцінити кулінарні шедеври наших талановитих студентів

✨ Взяти участь у захоплюючих майстер-класах від досвідчених шеф-кухарів

✨ Спробувати смачні страви та отримати рецепти на згадку

Ваші усмішки і позитивні відгуки стали найкращою нагородою для нас! ❤️

Відповідальний за організацію виставки-ярмарки: Орест Кривошия

Дякуємо, що були з нами! Чекаємо на вас на наступних подіях!

#Львів#Кулінарія#Виставка#КухарськийПрофіль#ЛПКМРС#Гастрономія#Спогади

Оксана КрохмальнаМар’яна ПилипчакZoryana ViytyshynЛіда КриворукаНавчально-методичний-центр Профтехосвіти ЛьвівщиниДепартамент освіти і науки Львівської ОДАТетяна КукМирослава СтефанишинКатерина ШийкаОля ВекличNatalia OverkoLesya ZubarРуслана Андрухів @

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x