Майстри виробничого навчання провели майстер-клас “Приготування піци пепероні” для школярів та студентів навчального закладу

21 вересня о 12:00 в Міжрегіональному Центрі Професійно-Технічної Освіти Художнього Моделювання та Дизайну м. Львова майстри виробничого навчання кухарського профілю разом із запрошеним гостем Дмитром Новаковим провели майстер-клас приготування піци “Пепероні” на базі навчальної лабораторії .

20 вересня проводиться Національний день піци з пепероні в США. Ці вересневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.

До участі долучився запрошений гість бренд шеф мережі Pizza Celentano Дмитро Новаков. Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова щиро вдячна пану Дмитру за те, що знайшов час та прийшов поспілкуватись, а головне надихнув дітей 8-го класу навчання займатись кулінарією в майбутньому. Сподіваємось, що після 9-го чи 11-го класу ці діти вже як абітурієнти долучаться до навчально-практичного навчання в нашому навчальному закладі.

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x