01.11.2023 в МЦ ПТО ХМД м. Львова був проведений майстер-клас приготування страв з осіннього меню бренд-шефом компанії Арт-Кейтеринг Андрієм Старицьким спеціально для студентів центру.
Під час майстер-класу студенти мали можливість навчитися готувати сезонні страви з осіннього меню, які є популярними серед замовників компанії Арт-Кейтеринг. Бренд-шеф розповів про особливості використання осінніх продуктів, їх комбінування та приготування.
Студенти ознайомились з рецептами та технологіями приготування страв, а також отримали практичний досвід виконання кулінарних прийомів. Під керівництвом бренд-шефа вони самостійно приготували страви з осіннього меню:
- салат з печеного гарбуза та курячим філе з апельсином;
- філе міньйон з броколі з білими грибами з соусом демі глас.
Майстер-клас був проведений у форматі демонстрації та практики. Студенти могли спостерігати за кожним кроком приготування страв, а також брали участь у практичних завданнях шеф-кухаря. Бренд-шеф надав всю необхідну інформацію та відповів на питання студентів та майстрів виробничого навчання.
Майстер-клас відбувся на базі навчальної лабораторії кухарського профілю МЦ ПТО ХМД м. Львова для групи 115-116. Підготовку до майстер-класу а також брали активну участь майстри виробничого навчання:
- Івасенко Р.І.
- Соляр О.Д.
Запрошуємо всіх студентів МЦ ПТО ХМД м. Львова рати участь у наших захадах, адже це завжди так захоплююче – отримати нові знання та навички в галузі кулінарного мистецтва.
Щиро вдячні бренд-шефу Андрію Старицькому та керівництву компанії Арт-Кейтеринг за співпрацю. Маємо надію на подальші плідні спільні кроки колаборації, які неодмінно приведуть вашу компанію до успіху, а наших студентів до кар’єрного росту в сфері гостинності.