Всеукраїнські фінальні змагання з настільного тенісу

Три дні поспіль 11-12-13 жовтня на базі нашого навчального закладу проходили Всеукраїнські фінальні змагання з настільного тенісу .В залі панувала чудова атмосфера,учні з різних куточків України,усе пройшло на найвищому рівні! Дякую усім !!!! Дякуємо збройним силам за можливість працювати! Слава Україні!

Стопбулінг!

З метою профілактики булінгу в учнівському колективі та формуванні негативного ставлення до цькування, практичним психологом та соцільним педагогом в навчальних групах проведено бесіди з елементами тренінгу. Просвітницька робота проводилась спільно з класними керівниками.

Змагання з шахів.

Сьогодні 16.10 на базі нашого навчального закладу відбулись зональні змагання з шахів.Були присутні 4 команди юнаків і 3 команди дівчат.Все пройшло на високому професійному рівні,в залі панувала атмосфера суперництва.Команда юнаків Кравчак Дмитро і Городнюк Євген,вийшла у фінал.Наші щирі вітання!!!

Що? Де? Коли?

Сьогодні провели змагання з інтелектуальної гри “Що? Де? Коли? серед груп першокурсників. І місце команда групи 101-102 ІІ місце команда групи 111-112 ІІІмісце команда групи 113-114 Вітаємо переможців. Дякуємо за участь усім учасникам!!!

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x