Обмін досвідом!

?28 лютого 2024 року ЛЬВІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ КОЛЕДЖ МОДЕЛЮВАННЯ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ радо вітав гостей із Криворізький навчально-виробничий центр.

? Під час дружнього візиту присутні обмінялись думками, ідеями, досвідом щодо організації виробничого навчання, профорієнтаційної роботи, залучення партнерів до розвитку професійної освіти?

?Дякуємо керівникам закладів Володимиру Кісліченку та Natalia Overko за цікаву та змістовну зустріч, а гостям – за цінні подарунки??

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x