Майстер-клас страв веганської кухні від шеф-кухаря OM NOM NOM Степана Кузьми для команди МЦ ПТО ХМД м. Львова

2 жовтня відзначається День Вегетеріанства та 16 жовтня в світі святкують День Здорового Харчування. Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова популяризує здоровий спосіб харчування та з нагоди цих дат відвідала заклад ресторанного господарства з відповідним напрямком роботи. На майстер-класі були присутні студенти кухарі а також майстри виробничого навчання. Метою заходу було познайомити учасників з особливостями приготування страв веганської кухні, а також навчити їх новим рецептам і прийомам готування. Майстер-клас розпочався знайомством із шеф-кухарем Степаном Кузьмою. Він розповів про свої досвід та принципи роботи у веганському кафе. Він пояснив, що основними продуктами веганської кухні є овочі, фрукти, злаки, гриби та бобові. Вони не використовують жодних продуктів тваринного походження, таких як молоко, яйця, м’ясо чи риба. Після теоретичної частини учасники майстер-класу перейшли до практичної.

Участь в майстер-класі взяли: майстер виробничого навчання Рогова Н.Т. з групою 207, а також майстер виробничого навчання Вітів Ю.В. і Війтишин З.М.

Шеф-кухар показав, як готувати страви веганської кухні. Він розповідав про особливості приготування страв: суші-ролів та піци. Учасники майстер-класу мали можливість самостійно спробувати приготувати страви під керівництвом шеф-кухаря. Під час приготування страв учасники отримували цінні поради від шеф-кухаря. Він пояснював, як правильно підготувати продукти, як добре поєднувати їх між собою. Після приготування страв учасники майстер-класу мали можливість спробувати їх. Вони оцінили смак та текстуру страв, а також поділилися своїми враженнями з іншими учасниками. Завершився майстер-клас обговоренням переваг веганської кухні. Учасники обговорювали користь такого способу харчування для здоров’я, екології та тваринного світу. Вони також дізналися про різні можливості розвитку кар’єри у галузі веганської кухні. Майстер-клас “Приготування страв веганської кухні” був дуже корисним та цікавим для учасників. Вони отримали нові знання та навички, які можуть застосувати у своїй професійній діяльності. Крім того, вони отримали можливість спробувати смачні страви веганської кухні і переконатися, що таке харчування може бути смачним і різноманітним. Студенти та майстри виробничого навчання були приємно здивовані різноманіттям страв, які можна приготувати без використання м’яса та інших продуктів тваринного походження. Вони дізналися про широкий вибір овочів, фруктів, злаків та бобових, які можна використовувати для створення смачних та поживних страв. Шеф-кухар детально пояснював кожен крок готування, демонструючи різні техніки та прийоми. Він також ділився своїми секретами про те, як досягти неперевершеного смаку та текстури страв. Візит до Веганського кафе «OM NOM NOM» був не тільки пізнавальним, але й дуже цікавим для студентів та майстрів виробничого навчання. Вони побачили, що веганська кухня може бути цікавою та смачною, а також сприяти збереженню навколишнього середовища та здоров’ю людей. Працівники закладу дуже тепло зустріли нашу команду та зігріли гарячими напоями в цей осінній прхолодний ранок, за що ми їм дуже вдячні та чекаємо нових зустрічей та співпраці. Завершивши свій візит до Веганського кафе «OM NOM NOM», студенти та майстри виробничого навчання повернулися до МЦ ПТО ХМД м. Львова з новими знаннями та ідеями. Ми вдячні шеф-кухарю Степану Кузьмі а також керуючій закладу п. Олені за цікавий та пізнавальний майстер-клас, який надихнув їх на подальшу роботу та експерименти у кулінарному мистецтві.

Посилання на сторінку інстаграм закладу “OM NOM NOM” та меню. Рекомендуємо до відвідування!

Роз’яснення щодо правових аспектів благодійної та волонтерської діяльності.

З метою запобігання шахрайству та іншим зловживанням у сфері благодійної та волонтерської діяльності Міністерство внутрішніх справ України спільно з Національною поліцією України та Міністерством соціальної політики України підготувало відповідні роз’яснення щодо правових аспектів благодійної та волонтерської діяльності.

Стартап «Казка»

Стартап «Казка» від Львівського професійного коледжу моделювання та ресторанної справи Автори стартапу: студенти Грениха Денис, Блага Галина, викладач конструювання одягу: Троць Богдана Богданівна. Місія бренду: допомагати розвивати навики соціальної взаємодії, емоційного інтелекту, фізичного розвитку особистості дошкільнят . Продукт: дитячі аксесуари у вигляді казкових тварин. Цільова аудиторія: працівники дошкільних закладів, сім’ї з дітьми віком від 2-х […]

Турнір з настільного тенісу серед працівників профтехосвіти

08 січня 2025 року відбувся обласний турнір з настільного тенісу серед працівників профтехосвіти.Взяли участь 12 навчальних закладів -35 учасників.Було дуже цікаво і одночасно напружена ігрова ситуація.Ми здобули три призових місця, l місце -Хайвась С.,серед жінок,ll місце – Пестерніков В.,серед чоловіків,і l місце – у змішаному парному розряді- Хайвась – Пестерніков.Щиро дякую усім хто долучився до […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x