ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі».

Українська наукова спільнота знову стала свідком значної події в галузі науки та освіти, 2 листопада 2023 року відбулася ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі». Захід став місцем зустрічі провідних вчених, фахівців, студентів, аспірантів, які обговорювали найактуальніші питання розвитку галузей, що стоять в центрі уваги нашого суспільства. Завідувач навчально-виробничих майстерень кухарського профілю в МЦ ПТО ХМД м. Львова, доктор філософії з культурології Шевелюк Михайло долучився до заходу подавши тези для публікації на тему: “Роль приватних навчальних закладів в сфері професійно-технічної освіти готельно-ресторанного напрямку у Львівській області”. Таким чином, Михайло висвітлив проблематику державних та приватних навчальних закладів в сфері гостинності на Львівщині, переваги та недоліки державних і приватних навчальних закладів професійно-технічної освіти, наголосивши на потребі інтегрувати ринкові потреби та запити в сфері готельно-ресторанного бізнесу в державні освітні установи, задовольнивши потребу в кваліфікованих найманих працівниках для готелів, ресторанів.

Початок конференції було відкрито головою організаційного комітету, Валерієм Михайловичем Михайловим. У своєму привітанні він наголосив на важливості розгляду питань, що стосуються агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі в сучасних умовах. Далі слово взяв в.о. ректора Державного біотехнологічного університету (ДБТУ) – Андрій Ігорович Кудряшов, який звернув увагу на важливість наукових подій і цитував президента країни, підкреслюючи роль науки в сучасному світі.

До привітальних слів приєдналася декан факультету управління торговельно-підприємницькою та митою діяльністю ДБТУ – Наталія Михайлівна Пенкіна, яка підкреслила важливість конференції та особливості роботи кожної з секцій.

Заходу надали свою підтримку партнери ДБТУ – Краківський економічний університет (Польща), Завідувач кафедри маркетингу, д.е.н., професор, Ян В. Віктор приєднався до привітань та передав найкращі побажання учасникам конференції.

На пленарному засіданні конференції було представлено 11 актуальних доповідей, які є важливими для наукової спільноти та суспільства в цілому.

Доповіді включали важливі питання, такі як співпраця бізнесу та закладів вищої освіти для відновлення економіки України, сталий розвиток туризму в умовах європейських інтеграційних процесів, управління системами професійної освіти в Європі, Великій Британії та Україні, визначення ринкової вартості крафтових харчових продуктів, стратегічний вплив інтернет-маркетингу на бізнес, розвиток маркетингу можливостей, формування попиту на готельно-ресторанні послуги та багато інших важливих питань.

Професія кравця найбільш затребувана у Львівській області! Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії «Кравець. Закрійник» Термін навчання: на базі 9 класу — 3 роки 10 місяців на базі 11 класу — 1 рік 10 місяців Навчання відбувається у кабінетах та лабораторіях, укомлектованих сучасним обладнанням Заповни заяву онлайн і […]

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту. Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій: Кравець. Закрійник Кухар. Кондитер Перукар (перукар-модельєр) Термін навчання – 1 рік і 10 місяців Переваги: Вступ без НМТ Стипендія від 1250 грн Надається гуртожиток Заповни заяву онлайн і […]

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x