Лекція про зовнішній та внутрішній сервіс від Вікторії Буник у ЛПК Моделювання і Ресторанної Справи

Бізнес-тренерка, коуч завітала до студентів та команди у ЛЬВІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ КОЛЕДЖ МОДЕЛЮВАННЯ І РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ та розповіла про зовнішній та внутрішній сервіс

Це чудово, що бізнес-тренерка та коуч відвідала наш навчальний заклад, щоб поділитися зі студентами та командою знаннями про зовнішній та внутрішній сервіс. Важливо розуміти, що якість обслуговування, яку надається клієнтам чи гостям, визначає успіх будь-якого бізнесу. Навички управління сервісом, як зовнішнім, так і внутрішнім, допомагають покращити взаємодію з клієнтами/гостями та підвищити їх задоволеність.

Адміністрація коледжу щиро вдячна пані Вікторії за візит. Лекція була корисною та надихнула студентів та команду на вдосконалення своїх навичок у сфері обслуговування. Це важливий крок у розвитку кар’єри та побудови успішного бізнесу.

На зустрічі бізнес-тренерка та коуч також поділилася своїми знаннями та досвідом у сфері обслуговування. Вона пояснила, що важливо не лише надавати якісний сервіс зовні клієнтам/гостям, але й розуміти важливість внутрішнього сервісу для підтримання ефективної роботи колективу та студентів.

Бізнес-тренерка розповіла про основні принципи обслуговування, важливість емпатії та спілкування з клієнтами/відвідувачами, про тренди в зовнішньому та внутрішньому сервісі а також про те, як побудувати позитивне спілкування в колективі для досягнення спільних цілей. Вона також надала корисні поради щодо покращення якості обслуговування та підвищення клієнтської задоволеності.

Студенти та команда активно поспілкувалися з бізнес-тренеркою, задавали питання та ділилися своїм досвідом у сфері обслуговування. Зустріч була дуже позитивною та корисною для всіх присутніх, оскільки вони змогли отримати нові знання та натхнення для подальшого розвитку у цій галузі.

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар).

ID: UA-2025-09-08-013447-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання)

ID: UA-2025-09-08-013243-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 42510000-4 Теплообмінники, кондиціонери повітря, холодильне обладнання та фільтрувальні пристрої (Холодильне та морозильне обладнання). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – […]

Обгрунтування предмета закупівлі: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні).

ID: UA-2025-09-04-014673-a Обґрунтування: ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання для їдальні). На виконання постанови КМУ від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання державних коштів» у зв’язку із необхідністю проведення закупівлі ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x