28 вересня в МЦ ПТО ХМД м. Львова шеф-кухар Вероніка Бобик провела майстер-клас приготування риби та морепродуктів

28 вересня в МЦ ПТО ХМД м. Львова шеф-кухар Вероніка Бобик провела майстер-клас приготування риби та морепродуктів для студентів та майстрів виробничого навчання кухарського профілю з нагоди Всесвітнього Дня Моря.

Майстри виробничого навчання Рогова Н.Т., Зубар Л.М., Вітів Ю.В. та група 207/208 (кухар, офіціант, брмен) організували робоче місце для запрошених гостей в навчальній лабораторії кухарського профілю та разом з шефом приготували три неймовірно смачні страви. Ці страви виглядали так наче їх готували в найкращих ресторанах Львова.

Тема практичного уроку – Риба та морепродукти.

Весь процес приготування страв, деякі секрети приготування страв ви можете переглянути в ролику YouTube, посилання, на який додаємо нижче.

Вероніка Бобик – Шеф-кухар Lvivent, Garden Prostir, бренд-амбасадор компанії SPROFF, де продають найкращу техніку та інвентар для професійних кухонь, працює в дані сфері з 15-ти років. Шеф-кухарем Вероніка стала в 20 років. Разом зі су-шефом Романом Вероніка продемонструвала способи приготування холодних закусок, фуршетних закусок, других основних рибних страв і залучили студентів до приготування тар-тару з лосося на подушці з пасти з авокадо, хумусу шоті з креветкою та філе судака із зеленими овочами овочами.

Студенти під керівництвом шеф-кухаря й су-шефа власноруч готували страви, вчилися визначати кількість тих чи інших інгредієнтів, робили презентацію страв та робили дегустацію.

Команда коледжу щиро вдячна дорогим гостям за візит! Маємо надію на майбутню співпрацю та залучення наших студентів до практичних занять на виробництві.

Професія кравця найбільш затребувана у Львівській області! Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників з професії «Кравець. Закрійник» Термін навчання: на базі 9 класу — 3 роки 10 місяців на базі 11 класу — 1 рік 10 місяців Навчання відбувається у кабінетах та лабораторіях, укомлектованих сучасним обладнанням Заповни заяву онлайн і […]

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту. Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій: Кравець. Закрійник Кухар. Кондитер Перукар (перукар-модельєр) Термін навчання – 1 рік і 10 місяців Переваги: Вступ без НМТ Стипендія від 1250 грн Надається гуртожиток Заповни заяву онлайн і […]

Навчально-практичний центр легкої промисловості у Львові дає нову професію за 4 тижні У Львові на базі Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи відкрили навчально-практичний центр легкої промисловості. Що змінилося для учнів коледжу з відкриттям центру? Чи є робочі місця, і де можуть працювати випускники коледжу? Як утримати фахових працівників в Україні? Про перекваліфікацію та […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x