28 вересня в МЦ ПТО ХМД м. Львова шеф-кухар Вероніка Бобик провела майстер-клас приготування риби та морепродуктів

28 вересня в МЦ ПТО ХМД м. Львова шеф-кухар Вероніка Бобик провела майстер-клас приготування риби та морепродуктів для студентів та майстрів виробничого навчання кухарського профілю з нагоди Всесвітнього Дня Моря.

Майстри виробничого навчання Рогова Н.Т., Зубар Л.М., Вітів Ю.В. та група 207/208 (кухар, офіціант, брмен) організували робоче місце для запрошених гостей в навчальній лабораторії кухарського профілю та разом з шефом приготували три неймовірно смачні страви. Ці страви виглядали так наче їх готували в найкращих ресторанах Львова.

Тема практичного уроку – Риба та морепродукти.

Весь процес приготування страв, деякі секрети приготування страв ви можете переглянути в ролику YouTube, посилання, на який додаємо нижче.

Вероніка Бобик – Шеф-кухар Lvivent, Garden Prostir, бренд-амбасадор компанії SPROFF, де продають найкращу техніку та інвентар для професійних кухонь, працює в дані сфері з 15-ти років. Шеф-кухарем Вероніка стала в 20 років. Разом зі су-шефом Романом Вероніка продемонструвала способи приготування холодних закусок, фуршетних закусок, других основних рибних страв і залучили студентів до приготування тар-тару з лосося на подушці з пасти з авокадо, хумусу шоті з креветкою та філе судака із зеленими овочами овочами.

Студенти під керівництвом шеф-кухаря й су-шефа власноруч готували страви, вчилися визначати кількість тих чи інших інгредієнтів, робили презентацію страв та робили дегустацію.

Команда коледжу щиро вдячна дорогим гостям за візит! Маємо надію на майбутню співпрацю та залучення наших студентів до практичних занять на виробництві.

Обґрунтування предмета закупівлі: Меблі та приспособи різні (Комплекти столів та стільців)

Обґрунтування: ІD номер закупівлі: UA-2024-12-04-019764-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39150000-8 Меблі та приспособи різні (Комплекти столів та стільців).             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю комплектів столів та стільців. Зокрема, існує необхідність в даному обладнанні для облаштування […]

Обґрунтування предмета закупівлі Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)

Обґрунтування: ІD номер закупівлі: UA-2024-10-30-010691-a  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю кухонного обладнання. Зокрема, існує необхідність в даному обладнанні для облаштування навчально-практичного центру сучасної […]

З Днем матері!

Заходи присвячені Дню матері https://www.facebook.com/share/p/16WGKyMwYY https://www.facebook.com/share/v/1Bt5G8rnhJ

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x