Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту.

Не набрав прохідний бал? Не втрачай рік! Здобувай ступеневу освіту.

?Львівський професійний коледж моделювання і ресторанної справи здійснює підготовку кваліфікованих робітників на базі 11-го класу з професій:

Кравець. Закрійник

Кухар. Кондитер

Перукар (перукар-модельєр)

⏳Термін навчання – 1 рік і 10 місяців

Переваги:

✔️Вступ без НМТ

✔️Стипендія від 1250 грн

✔️Надається гуртожиток

?Заповни заяву онлайн і ми з тобою звʼяжемося: https://forms.gle/Ysjm31ZprLy4jUdd6

Обґрунтування предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-19-021498-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного центру сучасної професійної ( професійно-технічної) освіти на базі Міжрегіонального центру професійно-технічної освіти художнього моделювання і дизайну м. Львова по вул. Городоцькій 195             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю робіт «Капітальний ремонт приміщень навчально-практичного […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-05-011404-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39310000-8– Обладнання для закладів громадського харчування (Кухонне обладнання)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для НПЦ кухарського профілю. Зокрема, існує необхідність в даному […]

Обґрунтування предмета закупівлі: Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)

ІD номер закупівлі: UA-2024-12-04-015653-a 1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі за процедурою відкриті торги з особливостями: ДК 021:2015 – 39220000-0 Кухонне приладдя, товари для дому та господарства і приладдя для закладів громадського харчування (Кухонний інвентар)             На даний момент існує потреба у 2024 році здійснити закупівлю Меблів та при способи різні для […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie.

x