13 жовтня Майстер виробничого навчання Кривошия Орест Ярославович та завідувач навчальних лабораторій Михайло Шевелюк взяли участь в майстер-класі “Оновлення сезонного меню та тренди зими 2023-2024” від бренд-амбасадора Monin Україна, Тетяни Козик. В програмі майстер-класу:
- нові смаки та зимові тренди;
- гарячі лимонади та киселі;
- зігріваючи кавові молочні та не молочні напої;
- алкогольні та безалкогольні глінтвейні;
- пунші та коктейлі.
Зустріч відбулася в 11.00 м. Львів, в Ресторані “Bruno” вул. Л. Українки, 29
Probar є офіційним і єдиним постачальником французької торгової марки MONIN в Україні.
Команда МЦ ПТО ХМД м. Львова дуже вдячна організаторам за майстер-клас, відкриття нових смаків, повернення до давно забутих старих, але, які зараз набувають популярності. Обов`язково ділитимемося новими знаннями зі студентами МЦ ПТО ХМД м. Львова.